• סדנת יסודות שיטת הבישול בוואקום

    בואו להכיר את שיטת הבישול בוואקום

    מה בסדנה?הרשמה
טעים יותר
בריא יותר
פשוט יותר
טעים יותר
בריא יותר
פשוט יותר

מה בסדנה?

צוות השפים המיומן שלנו יבשל, ידגים ויסביר לכם:

מהי שיטת הבישול בוואקום? כשזמן פוגש טמפרטורה
איך אורזים חומר גלם בעזרת מכונת וואקום?
כיצד עובדים עם CIRCU או אמבט בישול?
מדוע ואיך משתמשים במים כמדיום לבישול?
מהן מגבלות נפח כלי הבישול?
כיצד מתכננים וכיצד מבשלים בוואקום?
כיצד בוחרים טמפרטורה בישול אידאלית לכל חומר גלם?
כיצד מגישים מזון שבושל בוואקום?
מהן שיטות בישול משלימות לשיטת הבישול בוואקום?
איך משפיעים קירור, הקפאה וחימום חוזר של מוצרים מבושלים בוואקום?
מהו אורך חיי מדף של מוצרים מבושלים בוואקום?
כיצד לבשל בוואקום מוצרים קפואים?
מהם יתרונות הבישול בוואקום במטבח?

ומה נטעם?

פסטרמה של חזה עוף SousVide בתוספת מיונז טבעוני
קרפצ'ו סלק SousVide
פילה סלמון SousVide מוגשים עם תפו"א SousVide צלויים
אסאדו צ'ילי מתוק SousVide
רוסטביף סינטה SousVide
פרגיות בתיבול שווארמה SousVide
סורבה פירות קפואים מוגש עם תפוחי-עץ SousVide

שריינו מקום

  • סדנת יסודות שיטת הבישול
  • 250 ₪
  • משך הסדנה כשלוש שעות
  • דרך בן צבי 84, תל-אביב,
    בית פנרמה, סטודיו 633
  • 14.10.18 – יום ראשון בשעה 18:00
    28.10.18 – יום ראשון בשעה 18:00
    08.11.18 – יום חמישי בשעה 18:00
    19.11.18 – יום שני בשעה 18:00
    25.11.18 – יום ראשון בשעה 18:00

  • הוסיפו את התאריך המבוקש לסדנה בשדה הערות בעמוד התשלום

יצירת קשר

דרך בן צבי 84 תל אביב
בית פנרמה קומה שישית, סטודיו 633

טל. 077-7107744
פקס. 077-7107122
דוא”ל: info@feincook.co.il