המרכיבים:

3 תפוחי עץ פינק-ליידי, חתוכים לפרוסות
50 גרם סירופ סוכר

אופן ההכנה:

  1. מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
  2. מכוונים ל-C75°, מכוונים את זמן העבודה ל-90 דקות.
  3. אורזים בוואקום את פרוסות התפוחים וסירופ הסוכר בשקית ייעודית ומעבירים לבישול במים (C75°) למשך 90 דקות.
  4. מוציאים מהמיכל את השקית ובה תפוחי העץ, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
  5. מגישים את תפוחי העץ והסירופ עם גרנולה ויוגורט, עם גלידה או סורבה.

FeinTip

אם יש ברשותכם מכונת וואקום הפועלת בטכניקת יניקה, הקפיאו לפני האריזה בוואקום את סירופ הסוכר בתבנית קוביות לקרח. ההקפאה תאפשר לכם לארוז את קוביות סירופ הסוכר הקפואות עם פרוסות תפוחי העץ מבלי שהן יפגעו במכונת הוואקום.

יצירת קשר

דרך בן צבי 84 תל אביב
בית פנרמה קומה שישית, סטודיו 633

טל. 077-7107744
פקס. 077-7107122
דוא”ל: info@feincook.co.il