המרכיבים:

1 ק"ג שעועית ירוקה טרייה, נקייה מעוקץ
1 כפית (7 גרם) מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות (30 גרם) + 2 כפות (30 גרם) שמן זית

אופן ההכנה:

  1. מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
  2. מכוונים ל-C82°, מכוונים את זמן העבודה ל-20 דקות.
  3. מערבבים את כל המרכיבים, למעט 2 כפות שמן זית, אורזים בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לבישול במים (C82°) למשך 20 דקות.
  4. מוציאים מהמיכל את השקית ובה השעועית, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
  5. מגישים חם או קר כתוספת או סלט.

FeinTip

הגישו את השעועיות מוקפצת בשמן זית, צ'ילי גרוס ושום בתוספת קליפת תפוז מגוררת ושקדים פרוסים קלויים.

יצירת קשר

דרך בן צבי 84 תל אביב
בית פנרמה קומה שישית, סטודיו 633

טל. 077-7107744
פקס. 077-7107122
דוא”ל: info@feincook.co.il