המרכיבים:

1 נתח סינטה (1.5 ק"ג), נקיה מגידים ושומן חיצוני
2+1/2 כפות (50 גרם) חרדל חלק
2 כפיות (7 גרם) שום גבישי
2 גבעולי רוזמרין
5 גבעולי תימין
2 כפיות (15 גרם) מלח

אופן ההכנה:

  1. מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
  2. מכוונים ל-C56°, מכוונים את זמן העבודה ל-6 שעות.
  3. מערבבים בקערה חרדל, שום גבישי, רוזמרין, תימין ומלח. עוטפים ומעסים את נתח הבשר בתערובת התבלינים.
  4. אורזים בוואקום את נתח הבשר המתובל בשקית ייעודית ומעבירים לבישול במים (C56°) למשך 6 שעות.
  5. מוציאים מהמיכל את השקית ובה נתח הבשר, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.

צולים ומגישים:

  1. מוציאים מהשקית את נתח הבשר, מעבירים למחבת פסים או גריל לוהט וצולים עד שהוא משחים היטב מכל צדדיו. פורסים דק ומגישים חם.

FeinTip

הגישו את הבשר עם רוטב צ'ימיצ'ורי עוקצני, חמוצים או חרדל. הבשר הפרוס הקר נהדר גם בתוך כריך.

יצירת קשר

דרך בן צבי 84 תל אביב
בית פנרמה קומה שישית, סטודיו 633

טל. 077-7107744
פקס. 077-7107122
דוא”ל: info@feincook.co.il