• ראשי שומר SousVide צרובים על הגריל

    6-8 מנות

    למרכיבים

המרכיבים:

2 ק"ג ראשי שומר צעירים, חתוכים לרבעים
2 כפיות (14 גרם) מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות (30 גרם) + 2 כפות (30 גרם) שמן זית

אופן ההכנה:

  1. מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
  2. מכוונים ל-C85°, מכוונים את זמן העבודה ל-2 שעות.
  3. מערבבים את כל המרכיבים, למעט 2 כפות שמן זית, אורזים בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לבישול במים (C85°) למשך 2 שעות.
  4. מוציאים מהמיכל את השקית ובה ראשי השומר, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.

צולים ומגישים:

  1. מחממים גריל פחמים או מחממים מחבת פסים מעל להבה גבוהה.
  2. פותחים את השקית, מסננים את רבעי ראשי השומר ומערבבים אותם עם 2 כפות שמן זית.
  3. מניחים את רבעי השומר על גבי הגריל או המחבת וצורבים אותם עד שהם משחימים. מגישים חם.

FeinTip

הגישו אם ראשי השומר כסלט נהדר יחד עם עלים ירוקים פריכים, חלומי צרוב, סלסה של עגבניות וזיתים מרים.

הוסיפו לשקית ירקות אחרים יחד עם השומר להעשרת הטעם, למשל בצל או גזר.

תבלו בתבלינים לטעמכם, למשל זרעי אניס, עלי שמיר או גרגירי כוסברה.

יצירת קשר

דרך בן צבי 84 תל אביב
בית פנרמה קומה שישית, סטודיו 633

טל. 077-7107744
פקס. 077-7107122
דוא”ל: info@feincook.co.il