המרכיבים:
8 יחידות (500 גרם) נתחי פרגית (בשר שוק עוף), נקיים מגידים
1 כפית (5 גרם) דבש
1+1/2 כפיות (5 גרם) כורכום
1+1/2 כפיות (5 גרם) פפריקה מתוקה
1+1/2 כפיות (5 גרם) תערובת תבליני קייג'ון
1 כפית (5 גרם) מלח
1 קורט כמון
1 קורט פפריקה מעושנת
אופן ההכנה:
- מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
- מכוונים ל-C63°, מכוונים את זמן העבודה ל-2 שעות.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי התיבול, מכניסים לקערה את נתחי הפרגית ומעסים בתערובת התבלינים עד שהם עטופים באחידות
- אורזים בוואקום את נתח הפרגית המתובלים בשקית ייעודית ומעבירים לבישול במים (C63°) למשך 2 שעות.
- מוציאים מהמיכל את השקית ובה נתחי הפרגית, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
צולים ומגישים:
מוציאים מהשקית את נתחי הפרגית, מעבירים למחבת פסים או גריל לוהט וצולים עד שהם משחימים היטב משני צדדיהם. מגישים חם.
FeinTip
הגישו את נתחי הפרגית עם פיתות חמות, טחינה חלקה, ירקות פרוסים וסחוג ירוק או עמבה.