המרכיבים:

2 נתחים (1 פרפר חצוי) חזה עוף
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית מלח דק
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית כמון
1/2 כפית תערובת תבלינים קייג'ון
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1 כף דבש

אופן ההכנה:

  1. מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
  2. מכוונים ל-C60°, מכוונים את זמן העבודה לשעה וחצי.
  3. מערבבים בקערה את מרכיבי התיבול ומעסים היטב את חזה העוף מכל צדדיו.
  4. אורזים בוואקום את חזה העוף המתובל בשקית ייעודית ומעבירים לבישול במים (C60°) למשך שעה וחצי.
  5. מוציאים מהמיכל את השקית ובה חזה העוף, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
  6. מוציאים את הפסטרמה מהשקית ומסננים. פורסים את הנתח לפרוסות דקיקות ומגישים.

FeinTip

הכינו מראש כמות יפה של פסטרמה חזה עוף. היא נהדרת בכריכים וסלטים שילדים ומבוגרים אוהבים.

יצירת קשר

דרך בן צבי 84 תל אביב
בית פנרמה קומה שישית, סטודיו 633

טל. 077-7107744
פקס. 077-7107122
דוא”ל: info@feincook.co.il