המרכיבים:

1 ק"ג תפוחי אדמה, קלופים ופרוסים לפרוסות בעובי ½ ס"מ
150 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
1.5 כפיות (10 גרם) מלח
1 מיכל (250 גרם) שמנת לבישול, מחוממת

אופן ההכנה:

  1. מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
  2. מכוונים ל-C90°, מכוונים את זמן העבודה ל-3 שעות.
  3. מערבבים בקערה פרוסות תפוחי אדמה, חמאה ומלח.
  4. אורזים בוואקום את תערובת תפוחי האדמה המתובלים בשקית ייעודית ומעבירים לבישול במים (C90°) למשך 3 שעות.
  5. מוציאים מהמיכל את השקית ובה תפוחי האדמה, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.

מחממים ומגישים:

  1. מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
  2. מכוונים ל-C90°, מכוונים את זמן העבודה ל-שעה אחת.
  3. מכניסים את השקית ובה תפוחי האדמה לחימום במים (C90°) למשך שעה אחת.
  4. מעבירים את תכולת השקית לקערת התרמומיקס וטוחנים 1 דקה/מהירות 3, תוך כדי הוספת שמנת מתוקה חמימה עד לקבלת המרקם הרצוי.

FeinTip

הכינו את הפירה גם ללא שימוש במעבד מזון. מעכו את תכולת השקית בעזרת מועך תפוחי אדמה והוסיפו את השמנת המתוקה החמימה תוך כדי ערבוב. היעזרו בלקקן או כף גמישה.

ניתן להכין את הפירה ישירות לאחר הבישול מבלי לקרר אותו לפני כן. הוסיפו לשקית הבישול שני עלים של עשבי תיבול לטעמכם כגון מרווה, תימין, או רוזמרין.

הגישו את הפירה עם בצל שחום מטוגן.

יצירת קשר

דרך בן צבי 84 תל אביב
בית פנרמה קומה שישית, סטודיו 633

טל. 077-7107744
פקס. 077-7107122
דוא”ל: info@feincook.co.il