המרכיבים:

1 כרובית פרוסה לפרוסות בעובי 1 ס"מ (או מפורקת לפרחים)
1 כפית (7 גרם) מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
שמן זית לצליית הכרובית

אופן ההכנה:

  1. מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
  2. מכוונים ל-C85°, מכוונים את זמן העבודה ל-30 דקות.
  3. מתבלים את פרוסות הכרובית במלח ופלפל שחור.
  4. אורזים בוואקום את הכרובית המתובלת בשקית ייעודית ומעבירים לבישול במים (C85°) למשך 30 דקות.
  5. מוציאים מהמיכל את השקית ובה הכרובית, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.

צולים ומגישים:

  1. משמנים ומחממים מעל להבה גבוהה מחבת בעלת ציפוי מונע הדבקות.
  2. מוציאים את פרוסות כרובית מהשקית, מסננים מנוזלים וצולים משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב עמוק. מגישים חם בתוספת רוטב חמצמץ או סלט עלים.

FeinTip

להכנת קרם כרובית האריכו את זמן הבישול לשעתיים וטחנו לאחר בישול את הכרובית לקרם חלק.

במקום לטגן, צלו את פרוסות הכרובית בתנור שחומם מראש לחום של C240° למשך 10-15 דקות.

יצירת קשר

דרך בן צבי 84 תל אביב
בית פנרמה קומה שישית, סטודיו 633

טל. 077-7107744
פקס. 077-7107122
דוא”ל: info@feincook.co.il