המרכיבים:

1.5 כוסות (360 גרם) מים
1.5 כוסות (300 גרם) סוכר לבן
1 כוס עלי גרניום ריחני, שטופים היטב

אופן ההכנה:

  1. מערבבים מים וסוכר בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מסירים מהלהבה ומצננים לחלוטין.
  2. מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
  3. מכוונים ל-C65°, מכוונים את זמן העבודה ל-4 שעות.
  4. יוצקים את סירופ הסוכר יחד עם עלי הגרניום לצנצנת זכוכית (750 מ"ל) חסינת חום וסוגרים היטב.
  5. מעבירים את הצנצנת לבישול במים (C65°) למשך 4 שעות.
  6. מוציאים בזהירות מהמיכל את הצנצנת, מניחים בצד ל-15 דקות ולאחר מכן מצננים היטב במי קרח. שומרים בקירור עד לשימוש.
  7. הסירופ ישמר כחודשיים במקרר.

FeinTip

הוסיפו 1 כף (או לפי הטעם) מיצוי גרניום לכוס מים חמים לחליטת גרניום מתקתקה.
הוסיפו 1 כף (או לפי הטעם) מיצוי גרניום לכוס יין לבן מבעבע ותיהנו מקוקטייל קיר-רויאל צלול של גרניום.

יצירת קשר

דרך בן צבי 84 תל אביב
בית פנרמה קומה שישית, סטודיו 633

טל. 077-7107744
פקס. 077-7107122
דוא”ל: info@feincook.co.il