המרכיבים:

8 לבבות ארטישוק טרי, נקיים מעלים וגבעולים
2 כפות (30 גרם) שמן זית
1 גזר (100 גרם), קלוף ופרוס למטבעות דקות
4 בצלצלי שאלוט (150 גרם), קלופים ופרוסים דק
1 כפית (7 גרם) מלח

אופן ההכנה:

  1. מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
  2. מכוונים ל-C85°, מכוונים את זמן העבודה לשעה אחת.
  3. מערבבים בקערה את כל המרכיבים.
  4. אורזים בוואקום את לבבות הארטישוק ויתר המרכיבים בשקית ייעודית ומעבירים לבישול במים (C85°) למשך שעה אחת.
  5. מוציאים מהמיכל את השקית ובה הארטישוקים, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
  6. מוציאים את לבבות הארטישוק מהשקית, מסננים ונפטרים משאר הירקות. מגישים קר או חם.

FeinTip

הגישו את לבבות הארטישוק בסלט עלים עם קרוטונים פריכים. חממו את לבבות ארטישוק באמצעות צלייה בתנור, הקפצה במחבת, או צלייה מעל גריל פחמים.

השתמשו בנוזלי הבישול כציר ירקות בעל טעם ארטישוקי מודגש, למשל בהכנת ריזוטו.

לקרם ארטישוק האריכו את זמן הבישול לשעתיים וטחנו לאחר מכן לקרם את לבבות הארטישוק.

יצירת קשר

דרך בן צבי 84 תל אביב
בית פנרמה קומה שישית, סטודיו 633

טל. 077-7107744
פקס. 077-7107122
דוא”ל: info@feincook.co.il