• טרין פראי SousVide של ברוסט טלה בהשראת שף יהונתן בורוביץ’

    1 תבנית טרין (אינגליש-קייק), 20 פרוסות

    למרכיבים

המרכיבים:

2 ק"ג ברוסט טלה
3 כפיות (20 גרם) מלח
2 כפיות (6 גרם) פלפל שחור גרוס
מעט מלח ים אטלנטי להגשה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
  2. מכוונים ל-C75°, מכוונים את זמן העבודה ל-18 שעות.
  3. עוטפים ומרפדים פנים של תבנית אינגליש קייק בכמה שכבות של ניילון נצמד.
    מתבלים את נתח הבשר במלח ופלפל וחותכים למלבנים שיתאימו לתבנית המרופדת.
  4. מניחים ומהדקים בתבנית את חתיכות הבשר אחת מעל השנייה, כשצד השומן פונה מטה.
  5. עוטפים את התבנית המלאה בכמה שכבות של ניילון נצמד.
  6. אורזים בוואקום את התבנית כולה בשקית ייעודית ומעבירים לבישול במים (C75°) למשך 18 שעות.
  7. מוציאים מהמיכל את השקית ובה התבנית, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.

צולים ומגישים:

  1. מוציאים את התבנית מהשקית, הופכים ומחלצים את הטרין מהתבנית ונפטרים מהניילון הנצמד.
  2. מחממים מעל להבה גבוהה מחבת בעלת ציפוי מונע הדבקות. אין צורך לשמן את המחבת.
  3. פורסים את הטרין לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ וצולים במחבת מספר דקות מכל צד עד לקבלת גוון זהוב עמוק. מגישים חם בתוספת סלט חמצמץ או מטבל בסגנון צ'ימיצ'ורי.

FeinTip

פרסו את הטרין לפרוסות דקיקות ותיהנו מנקניק טלה ביתי איכותי.

במקום לצרוב במחבת, צרבו את פרוסות הטרין מעל גריל פחמים לוהט.

יצירת קשר

דרך בן צבי 84 תל אביב
בית פנרמה קומה שישית, סטודיו 633

טל. 077-7107744
פקס. 077-7107122
דוא”ל: info@feincook.co.il