המרכיבים:

מספר ביצים ככמות הסועדים

אופן ההכנה:

  1. מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
    • לביצים עלומות מושלמות: מכוונים ל-C64°, מכוונים את זמן העבודה ל-50 דקות.
    • לביצים עם חלמון מעט רך: מכוונים ל-C66°, מכוונים את זמן העבודה ל-50 דקות.
    • לביצים עם חלמון יציב וגמיש: מכוונים ל-C68°, מכוונים את זמן העבודה ל-50 דקות.
  2. מכניסים את הביצים כמו שהן (לא ארוזות בשקית) לבישול במים.
  3. מוציאים מהמיכל את הביצים ומגישים.

FeinTip

לקבלת תוצאות מדויקות השתמשו בביצים טריות בלבד. כיצד תדעו אם הביצים שבהן השתמשתם טריות? ביצים לא טריות יעמדו ואפילו יצופו במים, מכיוון שמצטבר בהן אוויר.

בחרתם לבשל עכשיו ולאכול אחר-כך? קררו היטב את הביצים במי קרח והעבירו למקרר עד לשימוש.
לפני הארוחה הכניסו את CIRCU למיכל עם מים, כוונו ל-C60° למשך 15 דקות, החזירו את הביצים אל המים לחימום חוזר (C60°) למשך 15 דקות והגישו חם.

יצירת קשר

דרך בן צבי 84 תל אביב
בית פנרמה קומה שישית, סטודיו 633

טל. 077-7107744
פקס. 077-7107122
דוא”ל: info@feincook.co.il