המרכיבים:

800 גרם בייבי תפוחי אדמה
1.5 כפיות מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

  1. מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
  2. מכוונים ל-C85°, מכוונים את זמן העבודה ל-2 שעות.
  3. שוטפים ומייבשים היטב את תפוחי האדמה, מניחים אותם על גבי מגש אפייה וחורכים אותם קלות בעזרת מבער. מצננים לחלוטין.
  4. מתבלים באחידות את תפוחי האדמה במלח ופלפל שחור גרוס.
  5. אורזים בוואקום את תפוחי האדמה המתובלים בשקית ייעודית ומעבירים לבישול במים (C85°) למשך 2 שעות.
  6. מוציאים מהמיכל את השקית ובה תפוחי האדמה, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.

צולים ומגישים:

  1. מחממים תנור ל-C250°.
  2. מוציאים מהשקית את תפוחי האדמה, מסננים ומעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
  3. מועכים קלות את תפוחי האדמה בעזרת כף, מברישים בשמן זית ומעבירים לצלייה בתנור (C250°) למשך 10 דקות או עד שתפוחי האדמה הופכים שחומים ופריכים. מוציאים מהתנור ומגישים חם.

FeinTip

החריכה של תפוחי האדמה במבער אינה חובה. תוכלו לבשל אותם גם מבלי החריכה ולאחר מכן לצלות אותם בתנור כפי שמתואר במתכון. גוונו והשתמשו בתערובות תבלינים לתיבול תפוחי האדמה לטעמכם.

יצירת קשר

דרך בן צבי 84 תל אביב
בית פנרמה קומה שישית, סטודיו 633

טל. 077-7107744
פקס. 077-7107122
דוא”ל: info@feincook.co.il