המרכיבים לאסאדו:

המרכיבים לרוטב צ'ילי מתוק:

6 פלפל צ'ילי אדום טרי (80 גרם), ללא העוקץ
8 שיני שום (40 גרם) קלופות
2 כוסות (400 גרם) סוכר
3/4 כוס (180 גרם) חומץ בן יין לבן, או חומץ תפוחים
2 כפיות (15 גרם) מלח
2+1/2 כוסות (600 גרם) מים

המרכיבים לאסאדו:

6 נתחי אסאדו (שורט-ריב) על עצם, במשקל 200 גרם כל אחד
100 גרם רוטב צ'ילי מתוק

אופן ההכנה:

אופן הכנת רוטב הצ'ילי:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס פלפל צ'ילי ושום וטוחנים 5 שניות/מהירות 5.
  2. מוסיפים את יתר המרכיבים ומבשלים 50 דקות/טמפרטורת וורומה/ מהירות 2.
  3. מצננים את הרוטב ומאחסנים בכלי אטום במקרר.

אופן הכנת האסאדו:

  1. מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
  2. מכוונים ל-C82°, מכוונים את זמן העבודה ל-12 שעות.
  3. מעסים ועוטפים את נתחי האסאדו ברוטב צ'ילי מכל צדדיהם.
  4. אורזים בוואקום את נתחי הבשר המתובלים בשקית ייעודית ומעבירים לבישול במים (C82°) למשך 12 שעות.
  5. מוציאים מהמיכל את השקית ובה נתחי הבשר, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.

צולים ומגישים:

  1. מחממים תנור ל-C220°.
  2. מוציאים מהשקית את נתחי הבשר, מעבירים לתבנית צלייה יחד עם נוזלי הבישול שבשקית ומעבירים לצלייה בתנור (C220°) למשך 20 דקות, או עד שהבשר משחים והרוטב מצטמצם.

FeinTip

הגישו את נתחי הבשר השחומים כשלידם עוד רוטב צ'ילי או עם רטבים אחרים לטעמכם. ניתן לסיים את הצלייה מעל לגריל פחמים או על משטח צלייה במקום בתנור.

יצירת קשר

דרך בן צבי 84 תל אביב
בית פנרמה קומה שישית, סטודיו 633

טל. 077-7107744
פקס. 077-7107122
דוא”ל: info@feincook.co.il