• אנדיב SousVide בניחוח ג‘ינג’ר ותפוזים

    5 מנות

    למרכיבים

המרכיבים:

4 ראשי אנדיב, חצויים לאורכם
קליפה מגוררת מחצי תפוז
חצי כפית (3 גרם) מלח
2 כפות (30 גרם) שמן זית
4 פרוסות דקות של שורש ג'ינג'ר

ובנוסף:

מעט חמאה או שמן לצריבת האנדיב

אופן ההכנה:

  1. מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
  2. מכוונים ל-C85°, מכוונים את זמן העבודה ל-45 דקות.
  3. מערבבים בעדינות את כל המרכיבים, אורזים בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לבישול במים (C85°) למשך 45 דקות.
  4. מוציאים מהמיכל את השקית ובה האנדיב, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.

צולים ומגישים:

  1. מוצאים את חצאי האנדיב מהשקית, מסננים ונפטרים מפרוסות הג'ינג'ר.
  2. משמנים ומחממים מעל להבה גבוהה מחבת בעלת ציפוי מונע הדבקות.
  3. מניחים במחבת את ראשי האנדיב כשצדם השטוח פונה מטה, צורבים עד להשחמה ומגישים חם.

FeinTip

הגישו את ראשי האנדיב כתוספת לדג צלוי או לצד גבינה משובחת.

יצירת קשר

דרך בן צבי 84 תל אביב
בית פנרמה קומה שישית, סטודיו 633

טל. 077-7107744
פקס. 077-7107122
דוא”ל: info@feincook.co.il